Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Christina Munk Fæster

Office Coordinator
Cand.ling.merc. i engelsk og kommunikation

  Mail: cmf@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 22 42 84 92
Christinas LinkedIn-profil

Baggrund

Christina er cand.ling.merc. i engelsk og kommunikation ved Copenhagen Business School. Hun har under sin uddannelse primært beskæftiget sig med engelsk som forretningssprog, herunder oversættelse og formulering, samt virksomhedskommunikation og markedsføring, herunder digital kommunikation, branding, visuel identitet mm.
I Summit varetager Christina en lang række forskellige opgaver. Hun er bl.a. ansvarlig for administration og koordinering af nogle af Summits leder- og talentudviklingsforløb. I tæt samarbejde med de ansvarlige konsulenter er hun med til at planlægge og organisere på en effektiv måde, der sikrer en optimal projektopstart samt koordinering af projekterne i gennemførelsesfasen. Herudover varetager Christina en række andre opgaver såsom administration af tests, sproglig og grafisk redigering samt udvikling og opdatering af Summits hjemmeside.

Christinas faglige fokus ligger primært inden for

Projektkoordinering og administration
Udvikling og vedligeholdelse af Summits hjemmeside og sociale medier
Sproglig redigering og oversættelse
Layout og grafisk opsætning, især PowerPoint
Generel markedsføring og administration
 

Erfaring

Christina har flere års erfaring inden for administration, koordinering, sproglig redigering, PowerPoint-præsentationer og hjemmesideredigering, bl.a. fra konsulentbranchen, hvilket giver et godt afsæt for de mangfoldige opgaver, hun varetager i Summit.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"I Summit er der fokus på både kunden og på hver enkelt medarbejder. Der er stor mulighed for at udvikle sig og præge sit job, så man udnytter sit fulde potentiale. Der er et godt arbejdsmiljø, som både rummer spontan kreativitet og faglig koncentration."