Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Helle Aaes

Partner
Cand.pæd.psych.aut.

  Mail: haa@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 51 41 62 20
Helles LinkedIn-profil

Baggrund

Helle er cand.pæd.psych.aut. og har en 3-årig narrativ/systemisk efteruddannelse, en 1-årig efteruddannelse i coaching og en 2-årig efteruddannelse i organisationspsykologi. Hun har gennem mange år arbejdet med udvikling af mennesker, teams og organisationer i private og offentlige virksomheder. Helle er specialiseret inden for familieejede virksomheder.
 

Helles faglige fokus ligger primært inden for

Lederudvikling, sparring og rådgivning til ledere på alle niveauer
Teamudvikling
Familieejede virksomheder
Executive coaching
Trivsel og performance
Konflikthåndtering
Assessment
 

Erfaring

I sit mangeårige arbejde med udvikling af ledere, teams og organisationer i både private og offentlige virksomheder har Helle udviklet og klædt mange ledere og teams på til at håndtere og komme styrket igennem forandringer med fortsat fokus på performance og trivsel. Hun har mange års solid klinisk erfaring med sig, som styrker hendes evne til at arbejde med modstand, så den bliver oversat til involvering, engagement og empowerment.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Fordi Summit går til biddet og i dybden, så vi kan hjælpe ledere, teams og virksomheder med at skabe gode resultater og reel forandring. Vi er gode til at udfolde, forstå og udnytte styrker og kompetencer i organisationer og hos menneskerne i dem. Fordi vi er optaget af at udnytte forandringer, udfordrer vi ledere og forretningen til at se fremad. Det er vigtigt, at udviklingsarbejdet kan oversættes til ændret adfærd i hverdagen i virksomheden, og derfor arbejder vi konkret og pragmatisk. I en god stemning – det er også vigtigt!"