Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Helle Aaes

Partner
Cand.pæd.psych.aut.

  Mail: haa@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 51 41 62 20
Helles LinkedIn-profil

Baggrund

Helle er cand.pæd.psych.aut. og har en 3-årig efteruddannelse i narrativ/systemisk tænkning og metode, en 1-årig efteruddannelse i coaching og en 2-årig efteruddannelse i organisationspsykologi. Hun har gennem mange år arbejdet med leder-, team- og organisationsudvikling i mindre og mellemstore virksomheder i egen virksomhed. Helle har gennem de sidste mange år specialiseret sig inden for familieejede virksomheder.
 

Helles faglige fokus ligger primært inden for

Familieejede virksomheder
Organisationsudvikling
Ledelsesudvikling, sparring og rådgivning til ledere på alle niveauer
Teamudvikling
Konflikthåndtering
Executive coaching
Assessment
 

Erfaring

Helle har gennem mange år beskæftiget sig med organisations- og ledelsesudvikling, herunder forandrings-, udviklings- og værdiprocesser i private og offentlige virksomheder. Hun har mange års solid klinisk erfaring med sig, som styrker hendes evne til at arbejde med modstand, så den bliver oversat til involvering og engagement.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Fordi Summit går til biddet og i dybden, så vi kan hjælpe ledere, teams og virksomheder med at skabe gode resultater og reel forandring. Vi er gode til at udfolde, forstå og udnytte styrker og kompetencer i organisationer og hos menneskerne i dem. Fordi vi er optaget af at udnytte forandringer, udfordrer vi ledere og forretningen til at se fremad. Det er vigtigt, at udviklingsarbejdet kan oversættes til ændret adfærd i hverdagen i virksomheden, og derfor arbejder vi konkret og pragmatisk. I en god stemning – det er også vigtigt!"