Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Johannes Egerup

Konsulent
Cand.psych.

  Mail: jeg@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 28 25 65 10
Johannes' LinkedIn-profil

Baggrund

Johannes er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi. Han har under sin uddannelse primært beskæftiget sig med organisations- og ledelsesudvikling, coaching, psykoterapi og stress. Johannes har samtidig med sine studier været underviser i psykologi på Københavns Universitet.
 

Johannes' faglige fokus ligger primært inden for

Organisations- og ledelsesudvikling
Psykologiske testværktøjer
Coaching
Undervisning
Talentudvikling
Stress og psykisk arbejdsmiljø
 

Erfaring

Johannes har erfaring med arbejds- og organisationspsykologi samt klinisk psykologi. Han har været ansat i Udenrigsministeriet med arbejdsområder inden for ledelsesudvikling, rekruttering og screening af kandidater til risikoområder i udviklingslande. Denne stilling har givet ham et solidt indblik i, hvordan ledelse og talentudvikling praktiseres i større statslige institutioner. Johannes har i tillæg til dette arbejdet med undervisning af psykologistuderende på Københavns Universitet. Herudover har Johannes erfaring inden for klinisk psykologi i forbindelse med en tidligere stilling som klinisk psykoterapeut.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Jeg er stolt af at være en del af Summit Consultings psykologfaglige team, som arbejder fokuseret på at skabe kompetent ledelse i virksomheder og organisationer i dagens Danmark. Vi bidrager således til konkrete resultater inden for organisations- og ledelsesudvikling, der tager udgangspunkt i kundernes udfordringer og forventninger."