Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Karsten Søderberg

Koncerndirektør i Summit Consulting og A&D Resources
Cand.merc.mat.

  Mail: ks@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 30 72 00 97
Karstens LinkedIn-profil

Baggrund

Karsten er uddannet cand.merc.mat. ved CBS og har en mangeårig international erfaring i virksomhedsledelse, strategi- og organisationsudvikling på bestyrelses-, koncernledelses- og toplederniveau. Det primære fokus ligger i at få ledere, lederteams og deres organisationer til at skabe resultater og indfri de strategiske ambitioner.
 

Karstens faglige fokus ligger primært inden for

Strategiudvikling og -implementering
Bestyrelsesudvikling
High-performing teams
Forandringsledelse
Ledelses- og organisationsudvikling
Business coaching
 

Erfaring

Karsten har haft adskillige executive og direktørstillinger i Bruxelles, London og Danmark og har i de forskellige positioner opbygget en solid ekspertise i revitalisering og omstrukturering af virksomheder og organisationer med fokus på vækst og forretningsudvikling. Karsten har gennemført og arbejdet med international ledelse, strategi- og virksomhedsudvikling, turnarounds samt rådgivning/coaching både individuelt og i teams.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Som koncerndirektør i Summit Consulting og A&D Resources får jeg udnyttet min erfaring, kompetencer og ekspertise i strategisk ledelse og forretningsudvikling – både som leder af organisationen i dagligdagen og i forbindelse med rådgivnings- og udviklingsopgaver hos vores kunder og længerevarende partnerskaber.
Drivkraften for mig ligger i at udvikle ledere og organisationer med afsæt i strategien og forretningsagendaen i tæt samarbejde med organisationen og interessenterne. Min passion er at få ledere og teams til at udfolde deres potentiale og derigennem opnå resultater både individuelt og for organisationen/virksomheden."