Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Pernille Mønster

Administrationschef
Master i Organisationspsykologi (MPO)

  Mail: pm@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 20 80 82 59
Pernilles LinkedIn-profil

Baggrund

Pernille er uddannet Master i Organisationspsykologi fra Roskilde Universitet i 2005 og har været med fra starten til at opbygge Summit Consulting. Hun har ansvar for den daglige drift og den kontinuerlige videreudvikling af Summit Consulting samt økonomi, salg og marketing. Qua sin baggrund som Master i Organisationspsykologi fungerer hun endvidere som projektleder og instruktør på udvalgte kundeprojekter. Pernille har over 20 års erfaring i konsulentbranchen.
 

Pernilles faglige fokus ligger primært inden for

Lederudvikling
Teamudvikling
Administration
IT/Webmaster
Salg og markedsføring
Økonomi
 

Erfaring

Udover at have trådt sine barnesko hos Kjaer & Kjerulf, hvor interessen for psykologien opstod, har Pernille efterfølgende suppleret psykologien med markedsføring og har arbejdet med markedsføring hos Sahva A/S samt været brand manager i Tele2 A/S.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Fordi jeg i 2001 fik mulighed for at være med til at opbygge og udvikle Summit Consulting ud fra ønsket om at skabe det absolut bedste konsulenthus bestående af stærke engagerede personligheder – der alle arbejder passioneret med mennesker, kombineret med høj faglighed og forretningsforståelse. Jeg synes, at vi er nået dertil…og vores kunder mærker det."