Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Rasmus Graucob

Konsulent
Cand.psych.

  Mail: rgr@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 41 18 46 73
Rasmus' LinkedIn-profil

Baggrund

Rasmus er uddannet psykolog med speciale i organisations- og erhvervspsykologi. Med en baggrund inden for elitesport har han arbejdet meget med sportspsykologiske metoder til øget performance inden for teamudvikling i forskellige kontekster. Hans primære fokus ligger i at udvikle stærke lederteams til at skabe resultater med afsæt i organisationens performance pipeline.
 

Rasmus' faglige fokus ligger primært inden for

Ledelsesudvikling og coaching
Udvikling af high performance teams
Forandringsprocesser
Stress og psykisk arbejdsmiljø
 

Erfaring

Rasmus har som intern ledelseskonsulent i Roskilde Festivalen arbejdet med ledelsesudvikling og coaching i et Leadership Pipeline-perspektiv. Han har desuden været en del af det internationale ”Teach First”-program, hvor han har beskæftiget sig med procesfacilitering og accelereret læring. Rasmus har også erfaring med politiske organisationer, særligt inden for arbejdsmiljøområdet, hvor han har været praktikant og projektstudent i arbejdsmiljøsekretariatet BFA (Branche Fællesskabet for Arbejdsmiljø).
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Fordi jeg har lyst til at være en del af det skarpeste og mest dedikerede konsulenthus i Danmark, når det drejer sig om erhvervspsykologiske ydelser. Mit valg af Summit afspejler, at vi sætter kunden i centrum: det betyder, at vi lytter, udfordrer og går på besøg i kundens virkelighed og – kombineret med en stærk forretningssans – skaber vedvarende resultater med afsæt i vores psykologiske faglighed."