Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Samarbejdspartnere

Det kræver dyb ekspertise og udsyn at kunne levere best practice. Derfor er vi i Summit Consulting meget bevidste om at have mange forskellige slags samarbejdspartnere. Ikke alene holder det os selv skarpe – det sikrer også, at vores kunder får det bedste fra alle verdener.
 

A&D Resources

Ligesom Summit Consulting er A&D Resources specialister i ledelsesudvikling, og de er desuden Danmarks største distributør af Hogan Assessment, som er en af verdens mest anerkendte og benyttede tests til assessment af ledere og kommende ledere. Hogan-testen anvendes i mange af vores opgaver, både i forbindelse med individuelle udviklingsforløb og på større udviklingsprogrammer.

 

StrongTeams

StrongTeams er autoriseret partner i Patrick Lencionis unikke teamudviklingsværktøj The Five Behaviors of a Cohesive Team™. Direktør i StrongTeams Kirsten Thorbjørn udtaler: "Summit Consulting har stor erfaring med udvikling af ledere og ledergrupper, og kombineret med en høj faglighed har det givet et troværdigt image på markedet. Vi forventer, at gennem løbende erfaringsudveksling, inspiration og konkret samarbejde om udvalgte kunder vil dette samarbejde medvirke til ny viden om ledergruppers betydning for virksomhedernes resultater og nye metoder til at opnå effektive lederteams".

 

PA Consulting Group

"An innovation and transformation consultancy, we are over 3,200 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, health and life sciences, manufacturing, and transport".

 

Nilgün Aydin

For at være up-to-date med de juridiske rammer, værktøjer og muligheder, der er for ledere for at udøve ledelse, samarbejder vi med advokat Nilgün Aydin. Nilgün vil bl.a. deltage på nogle af vores ledelsesudviklingsprogrammer, ligesom hun løbende rådgiver os inden for diverse områder.

 

Peak Consulting Group

Ledelse af strategiske projekter og forretningstransformationer, governance samt porteføljestyring

 

SKI

Summit er leverandør i Staten og Kommunernes Indkøbsservice

 

Family Business Denmark

Foreningen for familieejede virksomheder i Danmark

 

SiriusPartner

Personlig udvikling og teamudvikling

 

Kongelig Dansk Yachtklub

Teamudvikling, ledelse, kommunikation og samarbejde

 

HeadConnect

"We enable speedy growth & engage people to succeed with transformations"

 

Draw2think

Grafisk facilitering og visualisering