Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Steffen Tange

Partner
Cand.psych. aut.

  Mail: st@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 26 73 66 76
Steffens LinkedIn-profil

Baggrund

Steffen er uddannet psykolog med speciale i organisations- og erhvervspsykologi og har diplomuddannelse som gruppeanalytiker. Han har arbejdet som konsulent og sparringspartner i mere end 20 år i både private og offentlige virksomheder og har solid erfaring inden for forretningsorienteret ledelsesudvikling, udvikling af nye og erfarne teams samt håndtering af organisatoriske forandrings- og samarbejdsprocesser. Steffen har ligeledes stor international erfaring gennem mere end 10 års arbejde med trænings- og udviklingsprogrammer i kommunikation, ledelse og samarbejde.
 

Steffens faglige fokus ligger primært inden for

Ledelsesudvikling og -coaching på alle niveauer
Skræddersyede lederudviklingsprogrammer
Samarbejde og teamudvikling for både nye og erfarne teams
Konflikthåndtering, proceskonsultation og action learning
Organisatoriske og strategiske forandringsprocesser
Internationale kurser i kommunikation, ledelse og samarbejde
 

Erfaring

Steffen har i en årrække været Managing Partner i konsulentvirksomheden Erhvervspsykologer.com og var før det bl.a. ledelseskonsulent på Teknologisk Institut/Industriel Ledelse. Steffen har i perioden 2005-2016, parallelt med sit øvrige arbejde, ligeledes været tilknyttet Steno Diabetes Center som Educational Consultant, hvor han i et mangeårigt og tæt samarbejde med Steno Education Center har gennemført internationale kurser inden for diabetesbehandling og patientkommunikation. Steffen bliver i den forbindelse også benyttet som keynote speaker på konferencer i bl.a. Indien, Mexico og Kina.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Fordi mit møde med Summit i 2014 var kendetegnet ved en sprudlende dialog, gensidig nysgerrighed og kreativ ideudvikling. Det gav mig lyst til at tage springet! Dernæst afspejler mit valg af Summit en fælles ambition om at være en stærk spiller inden for organisationsudvikling og ledelse, som stimulerer udviklingen af robuste virksomheder, der integrerer forretningsmæssig effektivitet og menneskelig trivsel og udvikling. Endelig har jeg i Summit fundet en stor faglig seriøsitet og samtidig en uhøjtidelig, pragmatisk tilgang til kunder, opgaver og samarbejde. En cocktail, der skaber de bedste rammer for udfoldelse og læring – både for kunderne og for os selv."