Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Susanne Lima

Partner
Cand.psych. aut.

  Mail: sli@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 26 77 78 99
Susannes LinkedIn-profil

Baggrund

Susanne er erhvervspsykolog, autoriseret ved Københavns Universitet og certificeret executive coach. Dertil kommer en efteruddannelse fra DISPUK i den systemiske tilgang.
 

Susannes faglige fokus ligger primært inden for

Executive lederudvikling
Udvikling af direktioner og modning af lederteams
Strategiske analyser
Organisationsudvikling
Teamudvikling
 

Erfaring

Susanne har særlig erfaring med diverse HR-processer; performance management, talentudvikling, trivselsundersøgelser, feedback, medarbejdersamtaler, assessment og strategiprocesser. Desuden har Susanne løst opgaver inden for krise- og stresshåndtering. I de sidste 25 år har overskrifterne for Susannes arbejdsliv været facilitering, undervisning, coaching og ledelse. Dels inden for markedsanalyse, herunder som direktør og leder af kvalitativ analyse i Gallup, dels som Business Partner i Deloitte og endelig i en årrække som partner med speciale i ledelsesudvikling. I årenes løb har hun høstet erfaringer inden for både private og offentlige organisationer.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Det stærke ved Summit Consulting er, at der reelt lyttes til, hvad kunderne har behov for. Der bliver aldrig leveret en hyldevare. Derfor bliver opgaveløsningen ofte til et givtigt og langvarigt samarbejde, hvor de komplekse ledelsesopgaver og organisationsformer simplificeres og bliver håndterbare."