Har du nogle spørgsmål? Kontakt os på (+45) 70 20 33 20

Torben Dalager

Partner
Cand.psych. aut.

  Mail: tda@summitconsulting.dk
  Telefon: +45 51 25 56 45
Torbens LinkedIn-profil

Baggrund

Torben er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og er autoriseret psykolog. Han har arbejdet som lederudviklingskonsulent i mere end 20 år, nationalt og internationalt, primært i private virksomheder. Torben har drevet egen virksomhed i en årrække og har desuden været tilknyttet en række forskellige konsulentfirmaer. Herudover har Torben ledelseserfaring på direktørniveau, både nationalt og internationalt.
 

Torbens faglige fokus ligger primært inden for

Lederudviklingsprogrammer
Kompetenceudvikling for ledere
Executive coaching
Udvikling af lederteams
Professionel ledelseskommunikation
Kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering
Det personlige lederskab
 

Erfaring

Torben har mange års erfaring med at udvikle ledere og ledelse, både strategisk og operationelt. Fra udvikling af strategiske lederudviklingsprogrammer, over udvikling af ledelseskompetencer til coaching af den enkelte leder for at opnå større forretnings- og ledelsesmæssig succes.
 

Hvorfor Summit Consulting?

"Summit Consulting repræsenterer for mig den unikke kombination af forretningsudvikling, ledelsesudvikling og personlig udvikling, som skaber vedvarende resultater. Denne kombination udnytter vores erhvervspsykologiske speciale til at videreudvikle såvel virksomheder som deres ledere.
​Det uformelle møde mellem mennesker, hvor vi gennem læring, støtte og udfordring kan skabe udviklingsprocesser, både organisatorisk og individuelt, som bidrager til bedre resultatskabelse, og som gør den enkelte mere kompetent, er et meget meningsfyldt virke."